top of page

Verbreed je horizon

Bij karateschool dojo Siriro streven we ernaar studenten in staat te stellen nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe ervaringen op te doen. Hieronder vind je de informatie die je nodig hebt over onze cursussen, ons team en onze lesmethodes. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Untitled
Home: Welkom

Meer over Dojo Siriro

Cyrill Tersemas, de oprichter en lesgever van karateschool Dojo Siriro heeft 34 jaar ervaring in het Shotokan karate.
Als 6 jarig jongentje ging hij in de leer bij Sensei Peter Wewengkang. Daar heeft hij tot 2012 ervaring op gedaan en heel veel successen behaald.

Onder Sensei Peter heeft hij les mogen geven, zijn 2e dan behaald, europees kampioen (vrij vechten) geworden en vele malen nederlands kampioen (team) kata en kumite.
Hij is jeugd bondscoach van JKA Nederland geweest en onder zijn leiding zijn meerdere teamleden Nederlands en Europees kampioen geworden.

In 2015 is Cyrill naar Japan gegaan. Om daar zijn 3e dan examen te doen onder de ogen van niemand anders dan Shihan Kagawa 10e dan (Japan Karate Shoto Federation) Daar is hij met vlag en wimpel geslaagd.

Zijn doel is om jaarlijks naar Japan te gaan om de kennis over te dragen aan zijn leerlingen. Om zo de traditionele stijl van Shotokan karate in stand te houden.


Untitled
Home: Over

Trainingen en lesprogramma's

Doe mee

Onze Shotokan Karateschool is trots op de grote verscheidenheid aan cursussen voor alle leeftijden, achtergronden en vooropleidingen. Bekijk de aangeboden programma's van karateschool dojo Siriro en reserveer vandaag nog je gratis proefles!

Untitled

Beginnerscursus

Leren in de praktijk

Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden, technieken en zelfvertrouwen op een leuke, dynamische manier naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over al onze cursussen.

Contact opnemen
Karate Belt

Cursussen voor gevorderden

Samen groeien

Aangezien dit een van onze populairste opties is, raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden voor deze cursus, omdat deze altijd snel vol zit. Als je niet precies weet wat je niveau is of als je vragen hebt, neem dan gerust contact op.

Contact opnemen
Untitled

Fightback Self Defence

Leren in de praktijk

Deze laagdrempelige zelfverdediging cursus biedt iedereen de mogelijkheid vaardigheden, technieken en zelfvertrouwen op een leuke, dynamische manier praktisch uit t voeren. 
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over al onze cursussen.

Contact opnemen
Home: Cursussen

Nieuws

!!News!!

2020

Feb. 2020*Wij openen onze deuren in Geleen*

Maart. 2020*Door de nieuwe maatregelen van het RIVM van kracht zijn zal onze karatelessen worden uitgesteld tot ‪6 april‬.De Dojo zal gesloten zijn en ik zal jullie op de hoogte houden voor het vervolg.
Locatie Geleen is hierdoor tot nader bericht nog niet open....*

Untitled
Home: Nieuws

Contact

Gronsvelder Kerkplein 8, 6247 CM Gronsveld, Netherlands

06 23452372

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact opnemen
bottom of page